Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Θερμή υποδοχή στον Κορυδαλλό το βράδυ της Τετάρτης

... του Χρυσοχοϊδη από δεκάδες κατοίκους του Κορυδαλλού και των γύρω περιοχών.
Πήγε ο κ. Μιχάλης με την παρέα του σε ταβέρνα της περιοχής.Μόλις το πληροφορήθηκαν κάτοικοι της περιοχής στις 10 το βράδυ σαν μιά μεγάλη παρέα πήγαν να τον υποδεχθούν, φωνάζοντας ένθερμα συνθήματα για το ήθος & το μεγαλείο του υπουργού και της κυβέρνησης. Αφού στραβοκατάπιε τη μπριτζόλα του (από συγκίνηση), με την σεμνότητα που τον διακρίνει χώθηκε πιό βαθιά στη ταβέρνα και έκλεισε τις κουρτίνες να μην τον βλέπουν. Φρόντισε δε μικρή αστυνομική δύναμη και οι μπράβοι του να φράξουν την είσοδο για να αποφύγει τους ένθερμους εναγκαλισμούς των πολιτών και τα τραταρίσματα τους. Λίγο αργότερα προτίμησε να δείξει τη συγκίνηση του καλώντας δυο διμοιρίες ΜΑΤ και δικυκλιστές ΔΙΑΣ.
Οι σαΜΑΤατζήδες με την αβρότητα που τους διακρίνει φιλοδώρησαν τους ενθουσιώδεις υποδοχείς του υπουργού με άφθονες γκλομπιές και με την ευγενή βοήθεια των δικυκλιστών έπαιξαν το κλασσικό παιχνίδι "το κυνηγητό του πολίτη῾".
Κάλεσαν και 6 πολίτες στο τμήμα Κορυδαλλού και αργότερα αποφάσισαν να τους φιλοξενήσουν στην Ασφάλεια του Πειραιά.
Τα ΜΑΤ παρέμειναν πολύ ώρα στο δρόμο για να τονώσουν το αίσθημα προστασίας του πολίτη και έτσι ο υπουργός, ως κλέφτης την έκανε στα μουλωχτά κρυπτόμενος στο στενό κύκλο των ΔΙΑΣ.
Όταν πληροφορήθηκαν οι κυνηγημένοι, που είχαν εν τω μεταξύ βρεθεί στη πλ. Ελευθερίας, την φιλοξενία εξι δικών τους στην Ασφάλεια αποφάσισαν να δείξουν τη χαρά τους, καλώντας κόσμο και από άλλες συνελεύσεις, στο χώρο φιλοξενίας.
Εκεί γύρω στις 1.30΄ κρίθηκε από την αστυνομία ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν προτιμότερο να πάνε να κοιμηθούν σπίτι τους, αφού και ο κ. Μιχάλης χουχούλιαζε ήσυχος στο σπιτάκι του.
Όσο για σας κ. Μιχάλη, μην στεναχωριέστε που δεν διαβάσατε το μνημόνιο. Όταν θα γίνετε ισόβιος υπουργός σπασίματος πετρών θα έχετε άφθονο χρόνο όχι μόνο για διάβασμα αλλά και αποστήθιση των μνημονίων.
Αν σκέπτεσθε να κατεβείτε και στη γειτονιά μας, σας περιμένουμε να σας τρατάρουμε καμιά τούρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου