Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ‏

Στη συνέλευση της Πέμπτης 15 Μαρτίου 2012 συζητήθηκαν τα εξής θέματα:
1. Ενημέρωση για τους άστεγους που μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο από τον Πύργο του Πειραιά. Τέθηκε ως θέμα για συνέλευση στο μέλλον το θέμα των άστεγων συμπολιτών.
2. Συζητήθηκε ο τρόπος παρέμβασης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Αφού η συνέλευση κατέληξε ότι πρέπει να γίνει η παρέμβαση τοπικά -στον Πειραιά-συμφωνήθηκε να συνταχθεί από δύο μέλη το κείμενο για την πολιτική συγκυρία και να συζητηθεί στην επόμενη συνέλευση ως κείμενο μοιράσματος στην παρέλαση.
Επίσης συζητήθηκαν συνθήματα για το πανό. Συμφωνήθηκε να γίνει ανοιχτό κάλεσμα σε 15μελή σχολείων, συλλογικότητες, συλλόγους και φορείς του Πειραιά για συντονισμό της δράσης αυτής την επόμενη Πέμπτη στη συνέλευση. Όποιο μέλος της συνέλευσης έχει επαφεί με τους προαναφερθέντες ας ενημερώσει σχετικά.
3. Έγινε ενημέρωση από τα μέλη που παρευρέθηκαν στη συζήτηση την Τρίτη στο Δημαρχείο για την πρόταση σχηματισμού "αντιφασιστικής επιτροπής". Στην πρόταση συμμετοχής σε αυτήν ως συλλογικότητα η συνέλευση ήταν αρνητική.
4. Αποφασίστηκε να προταθεί στη συνέλευση των συνελεύσεων στην Πάντειο ως θέμα για κοινή μελλοντική συγκέντρωση τα εργασιακά.
5. Έγινε ενημέρωση για τις κινήσεις των όμορων δήμων σχετικά με την πώληση φτηνών αγροτικών προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου