Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 35) τη Δευτέρα 12/9, 12 μ, μετά τον αγιασμό στα σχολεία

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1332068
ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κάλεσμα σε κινητοποίηση τη Δευτέρα μετά τον αγιασμό

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά καλεί τους συναδέλφους σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 35) τη Δευτέρα 12/9, 12 μ, μετά τον αγιασμό στα σχολεία με βασικά τα παρακάτω ζητήματα:ΟΧΙ στο άνοιγμα του δρόμου στην κατάργηση της δωρεάν διανομής βιβλίων. Δε γινόμαστε συνένοχοι – δε μοιράζουμε DVD. ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ. Ούτε ένα ευρώ από γονείς – μαθητές.ΟΧΙ στις συμπτύξεις τμημάτων - 20 μαθητές ανά τμήμα. Με βάση αυτή την αναλογία να υπολογιστούν τα κενά και να καλυφθούν με προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών.ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ των λειτουργικών δαπανών των σχολείων! ΟΧΙ στις περικοπές.Εργασιακά (τοποθετήσεις, μετακινήσεις κλπ.)Θα σταλεί σύντομα από το ΔΣ της ΕΛΜΕ κείμενο σχετικά με την κρίσιμη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα σχολεία για εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές, που θα αποτελεί και αναλυτικό κάλεσμα στην παραπάνω κινητοποίηση. Καλούμε τους συναδέλφους να μεριμνήσουν για το διάβασμά του στους μαθητές την ημέρα του αγιασμού.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ έχει ήδη αποφασίσει γενική συνέλευση για την ερχόμενη εβδομάδα. Τη Δευτέρα θα σταλεί στα σχολεία συγκεκριμένο κάλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου