Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 6-7-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 6-7-2011
Μια εβδομάδα μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, όπου όλος ο λαός βίωσε την πιο απίστευτη καταστολή, η Ανοικτή Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας Κοραή, είμαστε ακόμα εδώ για να δείξουμε την αντίθεσή μας σε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική.
Ύστερα από απόφαση της Ανοικτής Λαϊκής Συνέλευσης Πειραιά (4-7-2011) οργανώθηκε σήμερα (6-7-2011) πορεία  διαμαρτυρίας κατά του μνημονίου. Για να συμβολίσουμε την αντίστασή μας κατευθυνθήκαμε σε γνωστό μαγαζί του Πειραιά, στο οποίο γινόταν εκδήλωση και επρόκειτο να συμμετέχει ο κύριος Καρύδης, βουλευτής Α’ Πειραιά του ΠΑΣΟΚ, ένας από τους 155.
Ο κύριος βουλευτής, όμως, «πιστός» στην πολιτική του τοποθέτηση και σε όσα υποσχέθηκε στον πειραϊκό λαό, δεν παραβρέθηκε. Είναι κατανοητό ότι επιλέγουν να μιλήσουν μόνο σε ακροατήριο που τους αποδέχεται και κρύβονται πίσω από την κομματική τους ομπρέλα, ξεχνώντας την ατομική τους ευθύνη. Ο κύριος Καρύδης και όλοι οι βουλευτές όλων των κομμάτων, όσοι ψήφισαν το μνημόνιο και όσοι ήταν έτοιμοι να το στηρίξουν, μας βρίσκουν αντίθετους.
Δεν θέλουν να ακούσουν την φωνή μας. Ωστόσο τους ρωτάμε: «Κ.κ. βουλευτές, έγκυρα περιοδικά όπως το Economist και το Financial Τimes χαρακτηρίζουν το μνημόνιο ως «οικονομικό βανδαλισμό». Το γνωρίζετε ή μήπως δεν έχετε σαφή γνώση του μνημονίου, μιας και ακόμα το μεταφράζετε από τα αγγλικά;».
Δεν υποχωρούμε, αντιστεκόμαστε. Όχι στην υποδούλωση και την εξαθλίωση της ζωής μας. Σας φωνάζουμε ότι τα γκλοπς και τα χημικά σας είναι η προέκταση της ψήφου σας.



Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου