Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ενημέρωση

16:09:02 admin Έκκληση: Οι πρώτες βοήθειες στην πλατεία Συντάγματος χρειάζονται βοήθεια. Όσοι γιατροί μπορούν ας πάνε να βοηθήσουν.
16:38:42 admin Ως τις 8 θα φτάσουν και οι δύο μεγάλες μοτοπορείες από Β. Ελλάδα και από Ν. Ελλάδα.
16:45:33 syntagma Όσοι μας πνίγουν με τα δακρυγόνα, θα πνιγούν από την αγανάκτηση μας! Συνεχίζουμε το 48ωρο στο δρόμο. Όλοι και όλες στη συναυλία στις 6.00. Ή αυτοί ή εμείς! Κι επειδή το δίκιο το χουμε εμείς, στο δίλημμα η απάντηση είναι μια, η εξής: Εμείς! Μέχρι τη νίκη!
17:04:00 admin Προς πείσμα μερικών δεν υποχωρούμε! Δεν πάμε πουθενά! Η βία και η καταστολή δεν μπορεί να κάνει τίποτα στα όνειρα μας στις ελπίδες μας! Κάλουμε όλον τον κόσμο να κατέβει στο Σύνταγμα! Όλοι χέρι χέρι ειρηνικά! Να φωνάξουμε να διαμαρτυρηθούμε! Δεν είναι ο κόσμος αυτός που ονειρευόμαστε! Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε! Όλος ο κόσμος εμάς κοιτά. Και εκφράζει μία ευχή: ''Μακάρι να ήμουν εκεί''! Όλοι έτσι λένε! Εσείς; Σας περιμένουμε για τον μεγαλύτερο αγώνα που έχει δοθεί!
17:05:08 syntagma Εκ νέου νέα απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στη συμβολή Όθωνος και Αμαλίας με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων. Τα σωματεία επιστρέφουν στην πλατεία από Πανεπιστημίου. Ο χώρος προετοιμάζεται για τη συναυλία που ξεκινάει σε μια ώρα. Θα είμαστε όλοι εκεί!
17:10:15 admin Βαλαωρίτου και Βουκουρεστίου είναι γεμάτες από κόσμο. Άνθρωποι κλαίνε και φωνάζουν.
17:12:18 admin Στην Εθνική οδό κατεβαίνουν πια πολλοί ιδιώτες από Β. Ελλάδα! Κορνάρουν παντού σε διερχόμενους οδηγούς. Παρασέρνουν τον κόσμο να κατέβει στην Πλατεία Συντάγματος!
17:28:45 syntagma Ο ειρηνικός και περιφρουρημένος χαρακτήρας της συγκέντρωσής μας μπορεί να διασφαλιστεί μόνο με την μαζικότητά μας. Καλούμε τις αστυνομικές δυνάμεις να σταματήσουν να πνίγουν την πλατεία στα χημικά. Όλη η Αθήνα και όλη η Ελλάδα αυτή τη στιγμή κατεβαίνει στο Σύνταγμα. Δεν υποχωρούμε απέναντι στην καταστολή. Ώρα με την ώρα θα γινόμαστε όλο και περισσότεροι.
real-democracy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου